Клієнти

Фільтри
Фільтри
Продукт
За сферами
Фільтри
Продукт
За сферами
Застосувати
Амкор Ренч Україна
ТОВ «Амкор Ренч Україна» - єдине підприємство в Україні, яке виробляє упаковку для сигарет, входить до складу мережі підприємств AMCOR RENCH світового лідера з виробництва упаковки.
Банк Грант
Основою бізнесу Банку Грант є якісне обслуговування клієнтів, створення комплексної системи обслуговування в усіх напрямках з використанням як індивідуального, так і загального підходу з одночасним створенням повного спектру надання фінансових послуг.
МД Груп Харків
Мережа торгових майданчиків ТОВ "МД ІСТЕЙТ" займає лідуючі позиції на ринку металопрокату і входить в трійку найбільших українських металотрейдерів.
CARNAVAL RESORT & SPA
Carnaval Resort ідеально підійде для будь-яких категорій гостей: сімейних пар з дітьми; закоханих, які хочуть провести час в романтичному місці і повечеряти при свічках; корпоративних заходів будь-якого масштабу; ділових бізнес-зустрічей.
Укрдержстройекспертиза
Провита СК
ТДВ "Страхова компанія" Провіта" має ліцензії Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України на здійснення 22 видів страхової діяльності, в тому числі 8 видів обов'язкового страхування і 14 добровільного.
Shell
Шелл - це всесвітньо відома міжнародна енергетична компанія, що спеціалізується на розвідці родовищ, видобутку, нафтопереробці і реалізації нафти і природного газу.
XADO
XADO Chemical Group - міжнародна група хімічних компаній. Спочатку компанія ХАDO була організована в 1991р За 20 років компанія виросла і стала одним з найбільш потужних підприємств з нанотехнологій в Європі.
Восторг
Восторг - мережа супермаркетів європейського якості, яка постійно розвивається. Асортимент товарів задовольнить навіть найвибагливішого клієнта. Роки роботи команди Восторг зможе оцінити кожен.
Караван
«КАРАВАН Megastore» - одна з перших мереж торгово-розважальних комплексів в Україні, з більш ніж 10-ти річною історією. Об'єднує спеціалізовані торгові майданчики, призначені для приємного шопінгу, веселих розваг і відпочинку для всієї родини.
Укрсиббанк
UKRSIBBANK працює на ринку України з 1990 року. Банк пропонує клієнтам якісне обслуговування в кращих європейських фінансових традиціях. 60% акцій банку належать одній з найбільших фінансових груп BNP Paribas, 40% - ЄБРР (Європейський Банк Реконструкції та Розвитку).
Полюс
Візитною карткою підприємства стали шоколадно-вафельні тортики «Полюс» з різними горіховими начинками, які користуються попитом і нині.
Sun Сity
«Sun City Premium» («Сан Сіті Преміум») - це торгово-офісний центр, що включає в себе меблеві салони, офісні приміщення класу «В».
Велтон телеком
Компанія ТОВ «Велтон.Телеком», яка працює на підставі ліцензії Державного комітету зв'язку та інформатизації, вже понад чотирнадцять років успішно розвиває свої телекомунікаційні мережі в Україні.
Роганський м'ясокомбінат
Сьогодні Роганський м'ясокомбінат є підприємством, яке оснащено згідно з останніми вимогами світових виробничих норм і норм безпеки (відповідно до стандарту Euro-4), з максимально зниженим негативним впливом людського фактора на виробництво.
Okin Facility UA
OKIN FACILITY це багатонаціональний постачальник послуг з господарського та технічного обслуговування будівель, управління та експлуатації об'єктів нерухомості (Facility Management).
Coral
Компанія Coral - перший вітчизняний виробник поліфункціональних модифікаторів для бетону, цементу та розчинів, який вносить вагомий внесок у розвиток будівельної галузі України.
Sibelco Ukraine
Підприємство почало своє існування як Новоселівське кар'єроуправління в 1938р. У 2001 році АТ "Новоселівський ГЗК" пройшло акредитацію за стандартом якості ISO 9001: 2000. У 2008р. АТ "Новоселівський ГЗК" увійшло до складу компанії Sibelco.