Клієнти

Фільтри
Фільтри
Продукт
За сферами
Фільтри
Продукт
За сферами
Застосувати
Хартрон-экспрес
Підприємство спеціалізується на розробці і виробництві комплексних систем автоматизованого управління, контролю і діагностики електрообладнання для залізничного транспорту та метрополітену.
Вернісаж-тур
"ВЕРНІСАЖ-ТУР" - регіональний туроператор на масових напрямках з вильотом з м Харкова. Спеціалізація - сегмент luxury.
Вовчанський агрегатний завод
Продукція ПрАТ «Вовчанський агрегатний завод» має великий попит і високу конкурентоспроможність як в Україні, так і за кордоном. З часів свого заснування в 1970р. компанія підтримує високий рівень виробничо-технічного потенціалу, тісно співпрацює з провідними підприємствами України, ЄС, Білорусі, Китаю, Індії та інших країн.
Союзенергопроект
ТОВ «Союзенергопроект» - інжинірингова компанія, що здійснює свою діяльність в сфері електромережної енергетики. Наша компанія входить до складу великого міжнародного холдингу СОЮЗ, і є ключовим проектним підрозділом дивізіону Мережі.
Brightgrove
Brightgrove, заснована в травні 2000 року в якості дочірньої компанії німецької Ecotel, спеціалізується на розробці програмного забезпечення, консалтингу і аутсорсингу. Ми надаємо нашим клієнтам широкий спектр послуг керування, включаючи розробку високоякісних програмних додатків.
Ветсинтез
ТОВ «Ветсинтез» відомо на ринку ветеринарних препаратів з 2000 року. Наполегливою і сумлінною працею фахівці підтвердили імідж надійного партнера для багатьох споживачів і партнерів нашої компанії.