Сучасні тенденції в облаштуванні офісу

Гарний та продуманий офіс – це інструмент досягнення успіху в бізнесі, важливий елемент досягнення іміджу компанії. Однак часи змінюються, змінюється і уявлення людей про ідеальний офісний простір. Наслідуючи сучасні тенденції та моду, образ затишного та комфортного офісу зазнає певних змін. Те, що вважалося красивим та стильним десять років тому, сьогодні вже є неактуальним. Хочете, щоб про вашу компанію говорили як про солідну та сучасну? Тоді вам обов'язково варто задуматися про те, щоб купити офісні меблі Харків, що відповідають останнім тенденціям дизайну інтер'єру. Повірте, серед різноманітності дизайнерських рішень та широкого асортименту зручних та функціональних меблів, ви неодмінною знайдете безкомпромісний варіант.

Серед останніх тенденцій в облаштуванні офісних приміщень можна виділити такі стилі:

1. Класика та Ампір.

Офісна класика в сучасному виконанні - це єдиний офісний простір з яскраво вираженою консервативністю та деякою великоваговістю. Найвищим виявом класицизму є «імперський» стиль – ампір. Він є своєрідним відображенням римських традицій в оформленні інтер'єру. Для нього характерні плавність переходів, чистота ліній, використання дорогих матеріалів. Імперський стиль зазвичай обирають керівники банків, президенти нафтових компаній, високопосадовці.

2. Ар Деко та Модерн.

Інтер'єри, оформлені в стилі модерну, привертають увагу оригінальністю та химерністю форм. Візерункове скло, кування, м'які пастельні тони, гнуте дерево, цікаві поєднання матеріалів та незвичайні колірні рішення – все це ознаки модерну. Природним продовженням цього стилю є Ар Деко. Для нього характерні зорова нелінійність та більш насичені, яскраві тони. Ясність та чіткість ліній у поєднанні з елементами експресіонізму налаштовують на творчість.

3. Hi-Tech та Функціоналізм. При оформленні офісу на першому місці у вас стоїть простота та зручність? Тоді вам варто вибрати меблі в стилі хай-тек. У ньому поєднуються насичені тони та яскраве світло, сучасні матеріали та чітка геометрія форм. По суті, Hi-Tech є втіленням сучасності: скаженого ритму міського життя, високих технологій і широких можливостей. При цьому особливе значення надається зонуванню та ергономіці простору. Цей стиль обирають динамічні компанії, які займаються творчою діяльністю на стику науки та мистецтва.