Стільниці: асортимент, матеріали для виготовлення

Стільниця – це незамінний атрибут будь-якої кухні, без якого неможливе приготування їжі. Салон меблів «Мегас» пропонує вам барні стійки, офісні столи Харків, столи переговорів та інші вироби для бізнесу, торгових та розважальних майданчиків. Для всіх цих меблів також потрібні стільниці, які зможуть витримати:

  • регулярне прибирання, найчастіше з використанням хімічних миючих засобів. З меблями регулярно взаємодіє безліч людей, тому ретельне прибирання є обов'язковим;
  • якщо стіл для ресторану або бару, то поверхня повинна справлятися з можливою вологою та не вбирати запахи;
  • Стільниці кухонних меблевих гарнітурів повинні бути особливо міцними, стійкими до подряпин та інших негативних факторів. Довговічність – це найголовніша вимога, тому що поверхня для приготування їжі щодня піддається впливу ножів та гарячого посуду.

Крім цього, стільниці обов'язково повинні мати привабливий зовнішній вигляд, крім хіба що кухонних. Будь то бар або офіс дуже важливо дотримуватись єдиного стилю інтер'єру для створення потрібної атмосфери для роботи, відпочинку. Салон меблів «Мегас» використовує такі матеріали для стільниць:

  • ДСП – деревно-стружкові плити, що обшиваються пластиком. Матеріал обов'язково має хороші показники вологостійкості, але якщо поверхня столу постійно контактуватиме з водою, то стільниця може розбухнути і прийти в непридатність;
  • МДФ - деревноволокниста плита. Матеріал вдвічі міцніший, ніж ДСП. А сучасні технології виробництва дозволяють надати їй додаткових властивостей таких, як – стійкість до вогню, підвищені показники водостійкості, відсутність середовища, що придатне для поширення різних бактерій;
  • синтетичний матеріал ISOTOP виробництва Малайзії, який добре справляється з впливом вологи, стійкий до вологи та ударів. А також матеріал WERZALIT, що має ідентичні властивості, але від німецького виробника.

Також бувають кам'яні стільниці. Вони мають високу вартість і досить важкі, але добре справляються з пошкодженнями і подряпинами, не бояться гарячих поверхонь. Існують різновиди поверхонь для столів зі сталі, скла. Нерідко поєднують декілька матеріалів для отримання цікавих дизайнерських рішень.

Компанія «Мегас» виконує проекти різної складності. Ми надаємо послуги із вимірів, збирання меблів та повноцінної розробки меблевого гарнітура для всього приміщення.