Стійки reception у Харкові від меблевого салону "Мегас"

Адміністративна стійка чи reception – перше, на що звертають увагу відвідувачі. А, як відомо, від враження, яке справляє на клієнтів та бізнес-партнерів офісне приміщення, залежить багато. Насамперед – це бажання співпрацювати з вашою компанією. Тому в даний час стійка reception у Харкові є одним із найбільш значущих предметів інтер'єру сучасного офісу. Крім формування позитивного враження про компанію вона виступає як інформаційний центр та зона активної взаємодії з відвідувачами. В асортименті меблевого салону "Мегас" представлені стійки reception (Харків) найрізноманітніших конфігурацій. Дані предмети інтер'єру відрізняються практичністю та функціональністю. Вони дозволять вам раціонально використовувати простір приймальної кімнати. Комп'ютерні крісла Харків.

У меблевому салоні "Мегас" стійки ресепшин (Харків) представлені у трьох серіях:

  1. “Модус” – сучасні меблі для reception у Харкові. Вона призначена для банківських установ, приймальних та реєстратурних зон. В основі конструкції цієї серії лежить принцип модульності. З невеликої кількості елементів можна сформувати приймальні з необхідною конфігурацією та габаритами. Дані системи включають стійки, кутовий сектор і столи.
  2. “Reception” – практичне рішення для офісу, що дозволяє компактно розмістити все необхідне обладнання, канцелярське приладдя та документацію. Широкий вибір кольорів: "антрацит", "вишня", "бук", "груша", "яблуня", "клен".
  3. Нестандартні рішення для облаштування приймальних – це спеціальна пропозиція для тих, хто:
  • в оформленні офісного інтер'єру бажає дотримуватись вимог від зарубіжних партнерів (Brand Book);
  • хоче, щоб офіс був виконаний в ексклюзивному стилі, що кардинально відрізняється від стандартних рішень, що є на ринку;
  • віддає перевагу імпортному стилю, але не готовий переплачувати за доставку та торгову марку.

Нестандартні меблі ресепшн у Харкові сприятимуть успішному розвитку фірми. Маючи широку функціональність, вона продемонструє відвідувачам солідний імідж вашої компанії.

Щоб замовити стійки секретаря у Харкові, телефонуйте нам або приходьте до нашого салону. Менеджер "Мегас" приїде до вас до офісу та проведе всі необхідні виміри. Вам буде запропоновано найбільш оптимальний варіант облаштування приймальні, виходячи з цілей, що переслідуються вами. Індивідуально кожному клієнту фахівці нашого салону розробляють тривимірні моделі планування приміщення з урахуванням законів ергономіки. Нас відрізняє високий рівень обслуговування та професіоналізм. Працювати з “Мегасом” зручно, приємно, а головне – вигідно!