Як облаштувати кабінет директора?

У будь-якому офісі чи компанії одним із важливих місць є кабінет директора. Адже саме тут головний менеджер вирішує багато нагальних проблем усієї фірми, бачиться з клієнтами та партнерами. Тому важливо подбати про всі дрібниці, такі як крісло керівника Харків, письмовий стіл, шафа для документів, вбиральня та інші дрібниці. Дуже важливо повністю спланувати, як виглядатиме робоча площа, адже багато в чому кабінет директора – це обличчя усієї компанії.

Кабінет для керівника повинен бути солідним, вселяти повагу до фірми. Партнер або клієнт, який опинився в такому приміщенні, повинен відчути, що його власник є надійним бізнесменом. Не варто керуватися особистими уподобаннями, бо кабінет має відображати не лише імідж компанії, а й авторитет директора для підлеглих. Тому важливо не упустити жодної дрібниці.

Найкраще, якщо в кабінеті є натяк на діяльність фірми, стиль ведення бізнесу, корпоративні кольори. Наприклад, класичний дизайн є більш статусним, говорить про гарну репутацію. Більш прогресивні компанії, які використовують інновації, швидко адаптуються в нових умовах, вибирають стилістику оформлення офісу на кшталт модерну чи hi-tech.

Але крім дизайну та меблів дуже важливо правильно організувати робочу область. Багато сучасних офісів замість стін вибирають перегородки. Плюс подібного рішення у швидко реорганізації простору. До того ж перегородки мають високий рівень звуконепроникності, можуть бути прозорими чи будь-яких відтінків. Дизайнерських обмежень практично немає, а ось ціна досить економічна. А у разі розширення офісних приміщень та переїзду – перегородки не важко буде демонтувати та відвезти з собою.

Кабінет директора від меблевого салону "Мегас"

«Мегас» має великий досвід у плані реалізації як окремих меблевих гарнітурів, так і повноцінних проектів для обстановки приміщень. Наші дизайнери легко зможуть ефективно розподілити простір кабінету для директора і всього офісу в цілому. У нас ви можете придбати якісні та функціональні меблі, які повністю влаштують ваші запити.

Наші фахівці надають послуги з повного планування офісів та кабінетів керівників. Одна з популярних послуг - це оздоблення кабінету натуральним деревом, яке відповідає за кольором та фактурою меблів. В результаті ви отримуєте класичний суворий кабінет. Також ми відкриті для унікальних унікальних проектів.