Дизайн офісного інтер'єру у Харкові

Офісні меблі виконують відразу кілька функцій:

  • створення комфортних умов;
  • організація продуктивного робочого процесу;
  • формування солідного іміджу фірми.

Тому грамотне обладнати офіс у Харкові (або у будь-якому іншому місті) – основне завдання начальника будь-якої компанії. ТОВ "Мегас" професійно виконає дизайн офісного інтер'єру у Харкові. Ми маємо великий практичний досвід реалізації проектів для великих фірм та виконання ексклюзивних проектів для індивідуальних замовників. Фахівці "Мегас" проведуть комплексне меблювання офісу в Харкові, виходячи з цілей, які ви переслідуєте. Ми запропонуємо вам оптимальне рішення для обладнання офісного приміщення "під ключ". Ергономічність, раціональність та стильність – ось основні принципи, якими ми керуємось при розробці проектів. Завдяки продуманому плануванню збільшиться ефективність використання простору вашого офісу. Крім того, спеціально для вас буде розроблено професійний тривимірний проект розміщення меблів. Ви зможете наочно оцінити, як виглядатиме офіс вашої компанії.

Розробляючи дизайн офісного інтер'єру у Харкові, ми проводимо зонування простору з урахуванням особливостей приміщення та законів ергономіки. Виділяються кілька функціональних зон:

  • зона роботи із клієнтами;
  • зона відпочинку;
  • зона взаємодії співробітників компанії та ін.

Обов'язково враховуються вимоги щодо зберігання особистих речей та документів. Якщо ви в майбутньому захочете змінити кількість робочих місць, вам буде запропоновано проект зміни дизайну зі збереженням загального стилю приміщення. Ми пропонуємо меблювати офіс у м. Харків продукцією провідних виробників. Всі столи, кабінети керівників, дивани, стільці та інші предмети інтер'єру виготовлені з високоякісної сировини та мають продуману конструкцію. Ми поставляємо лише сертифіковані меблі з гарантією 2 роки. Можлива доставка до інших регіонів країни (нашим особистим транспортом чи кур'єрськими службами).

Бажаєте, щоб дизайн офісного інтер'єру у Харкові повністю відповідав вашому корпоративному стилю? Пропонуємо вам виготовлення меблів за індивідуальними проектами. Нам під силу реалізувати будь-які нестандартні рішення. При покупці у нас меблів, проект розміщення меблів, а також послуги виїзду менеджера, доставки та встановлення меблів, надаються безкоштовно.